Survivalrun Trajectum

Trajectum was omstreeks het jaar 50 een Romeins fort dat bij een oversteekplaats in de rivier de Rijn lag. Restanten van dit fort liggen onder het huidige Domplein in de binnenstad van Utrecht. Met een groep ervaren survivalrunners trainden we eerst bij de Utrechtse Studenten Survivalrun Vereniging Simius Hircus. Om ook niet-studenten uit Utrecht en omgeving een plek te geven om de survivalsport te beoefenen hebben wij Survivalrun Trajectum opgericht. Op 3 februari 2020 was onze eerste training en inmiddels zijn wij gegroeid naar ruim 150 leden! Benieuwd of survivalrun iets voor je is? Stuur ons een mail naar info@survivalruntrajectum.nl en kom een keer meetrainen.

Bestuur Survivalrun Trajectum

  • Voorzitter: Ralf van den Berg
  • Secretaris: Anke Suijkerbuijk
  • Penningmeester: Anneke Pons
  • Commissaris Trainingen en Extern: Bert Bekker
  • Commissaris Intern: Pepijn van Zantvliet

Bestuur Survivalrun Trajectum
Bestuur Survivalrun Trajectum (2022-heden): v.l.n.r. Bert Bekker, Ralf van den Berg, Anke Suijkerbuijk, Anneke Pons en Pepijn van Zantvliet

Als bestuur van Survivalrun Trajectum vinden we het belangrijk dat leden met plezier survivallen en zich betrokken voelen bij de vereniging. We besteden hier actief aandacht aan, door zelf activiteiten te bedenken die de gezelligheid bevorderen en door initiatieven vanuit leden te faciliteren. Het overkoepelend doel is dat alle leden zich zo snel mogelijk thuis voelen bij Trajectum. Wij vinden het als bestuur belangrijk om zo transparant mogelijk te besturen. Hoe we besturen, hebben we vastgelegd in een bestuursreglement. Daarmee geven we invulling aan de ‘Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen’ (WBTR). Ook zijn alle notulen, stukken van de ALV, statuten en huishoudelijk regelement inzichtelijk voor alle leden. Wil je stukken inzien, laat het ons weten via info@survivalruntrajectum.nl

Oud-bestuur Survivalrun Trajectum

Eerste bestuur Survivalrun Trajectum (2019-2022): v.l.n.r. Stefan van der Wal, Ines Roessink, Anniek Pacilly en Aike van Ruitenbeek

Door wie is Survivalrun Trajectum opgericht?

De vereniging Survivalrun Trajectum is op 23 december 2019 opgericht door Anniek Pacilly, Stefan van der Wal, Joëlle Versteeg, Tom Broeze, Ines Roessink, Aike van Ruitenbeek en Axel van Ruitenbeek (v.l.n.r.).

De eerste training van Survivalrun Trajectum

Op 3 februari 2020 was onze eerste training een feit! Via social media hebben wij onze oprichting gepromoot en aangegeven dat wij onze eerste training gingen organiseren. Hier hebben in totaal 9 enthousiaste ervaren survivalrunners op gereageerd en zijn direct lid geworden van onze vereniging.

Deelnemers eerste training 3 februari 2020

Leden Survivalrun Trajectum

Sinds de start van onze trainingen is het aantal leden van onze vereniging flink gegroeid. Wij merken dat er veel interesse is in de sport Survivalrun en zijn blij dat wij met onze vereniging in kunnen spelen op die behoefte. Het actuele ledenaantal staat momenteel op:

leden
0

Wil jij ook lid worden van onze vereniging?

Ben jij net zo enthousiast over onze vereniging als dat wij zijn en wil jij graag lid worden? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij zien je graag op het eerste beschikbare trainingsmoment.

Potje klimmen bij Survivalrun Trajectum met Survivalrun Coaches