8-weekse introductieperiode & proeftrainen

I.v.m. de beperkingen rondom Corona kunnen we op dit moment geen nieuwe beginners aannemen. Maar niet getreurd: als de maatregelen het toelaten kun je op 29 maart, 31 maart en 7 april hopelijk weer een proeftraining volgen. Daarna starten we op 12 april met de 8-weekse introductieperiode. Belangrijk om te weten over deze introductieperiode:

  • In 8 weken tijd leer je alle basistechnieken die je nodig hebt bij de sport survivalrun. Van touwhindernissen en hardlopen op oneffen terrein tot boogschieten en houthakken.
  • De kosten voor deelname aan de 8-weekse beginnersperiode zijn €60,-. Je schrijft je in als lid bij Trajectum en kunt voor dit bedrag na de 8-weekse beginnersperiode tot juli 2021 met de gevorderde groep meetrainen. Hopelijk vind je het zo leuk en blijf je daarna lid.
  • Om verzekerd te zijn tijdens de trainingen en e.v. wedstrijden schrijf je je ook in bij de Survivalrun Bond Nederland. Dit kost €20,- per jaar.

Alvast aanmelden voor de beginnersperiode kan door ons een mail te sturen dat je mee wilt doen met een van de proeftrainingen of direct met de 8-weekse introductieperiode.