8-weekse introductieperiode: start maart 2021

I.v.m. de beperkingen rondom Corona kunnen we op dit moment geen nieuwe beginners meenemen. Maar niet getreurd, in maart hopen we weer een nieuwe 8-weekse introductieperiode te starten. Tegen die tijd ben jij het binnen zitten vast en zeker zat en is het tijd voor een nieuwe sport! Wil jij je basisconditie verbeteren en samen met een groep enthousiaste mensen starten met een nieuwe buitensport? Meld je dan aan voor onze 8-weekse introductieperiode. Belangrijk om te weten over deze introductieperiode:

  • In 8 weken tijd leer je alle basistechnieken die je nodig hebt bij de sport survivalrun. Van touwhindernissen en hardlopen op oneffen terrein tot boogschieten en houthakken.
  • De kosten voor deelname aan de 8-weekse beginnersperiode zijn €60,-. Je schrijft je in als lid bij Trajectum en kunt voor dit bedrag na de 8-weekse beginnersperiode tot juli 2021 met de gevorderde groep meetrainen. Hopelijk vind je het zo leuk en blijf je daarna lid.
  • Om verzekerd te zijn tijdens de trainingen en e.v. wedstrijden schrijf je je ook in bij de Survivalrun Bond Nederland. Dit kost €20,- per jaar.

Alvast aanmelden voor de beginnersperiode kan door ons een mail te sturen dat je in maart mee wilt doen.