Proeftrainingen

Van 2 t/m 16 september kun je weer komen proeftrainen op de maandag en woensdagavond. Onze beginnerstrainers staan voor je klaar om je de de basis van de survivalrun sport uit te leggen en je kennis te laten maken met onze hindernisbaan.

Wil je een keertje komen proeftrainen? Meld je dan aan via info@survivalruntrajectum.nl. Ben je na deze proeftraining enthousiast geworden? Dan kun je meedoen met onze 8-weekse introductieperiode. Deze start op maandag 21 september.


8-weekse introductieperiode: start 21 september

Ben jij het binnen zitten zat en is het tijd voor een nieuwe sport? Wil jij je basisconditie verbeteren en samen met een groep enthousiaste mensen starten met een nieuwe buitensport? Meld je dan aan voor onze 8-weekse introductieperiode. Belangrijk om te weten over deze introductieperiode:

  • In 8 weken tijd leer je alle basistechnieken die je nodig hebt bij de sport survivalrun. Van touwhindernissen en hardlopen op oneffen terrein tot boogschieten en houthakken.
  • De kosten voor deelname aan de 8-weekse beginnersperiode zijn €60,-. Je schrijft je in als lid bij Trajectum en kunt voor dit bedrag na de 8-weekse beginnersperiode tot januari met de gevorderde groep meetrainen. Hopelijk vind je het zo leuk en blijf je daarna lid.
  • Om verzekerd te zijn tijdens de trainingen en e.v. wedstrijden schrijf je je ook in bij de Survivalrun Bond Nederland. Dit kost €20,- per jaar.

Aanmelden voor de beginnersperiode kan door het aanmeldformulier in te vullen en daarin aan te geven dat je meedoet met de beginnersperiode.