Proeftrainingen en 8-weekse beginnersperiode

De introductieperiode bestaat uit proeftrainingen en een 8-weekse beginnersperiode. Deze vinden ieder jaar plaats in de maanden februari, mei en september. De exacte data van de proeftrainingen worden bekend gemaakt op de aanmeldpagina. 

Wil je aanmelden voor de gratis proeftrainingen?

 Wil jij eerst eens kennis maken met survivalrun, wat dit inhoud en of dit misschien wat voor jou is? Doe dan mee met een gratis proeftraining! Aanmelden kan via onderstaande button! 

Wil je aanmelden voor de 8-weekse beginnersperiode?

Aansluitend op de proeftrainingen start de 8-weekse beginnersperiode. Weet je al dat survivalrun iets voor jou is maar beheers je de basistechnieken nog niet? Of zijn de proeftrainen je goed bevallen en wil je graag door met deze sport? Dan is de 8-weekse beginnersperiode de manier om in snel alle basistechnieken van survivalrun onder de knie te krijgen.

Belangrijk om te weten over deze 8-weekse beginnersperiode:

  • In 8 weken tijd leer je alle basistechnieken die je nodig hebt bij de sport survivalrun. Van touwhindernissen en hardlopen op oneffen terrein tot boogschieten en houthakken.
  • Voor de 8-weekse beginnersperiode dien je lid te worden van onze vereniging. Je schrijft je in als lid bij Trajectum en kan na de beginnersperiode direct doorstromen naar de reguliere trainingsgoep. Voor het bedrag van €60,- kan jij een half jaar lang trainen op de maandag- en de woensdagavond. 
  • Als lid van Trajectum ben je verplicht om lid te zijn van de Survivalrun Bond Nederland. Hiermee ben jij automatisch aanvullend verzekerd. De kosten zijn slechts €20,- per jaar.
Heb jij nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Volg je ons al op Instagram?

Op Instagram posten wij wekelijks leuke berichten en vette reels van onze trainingen en wedstrijden. Daarbij geven onze trainers de beste tips en tricks over hoe jij hindernissen gemakkelijk kunt uitvoeren. Ben je beginner en wil je alles leren van survivalrun? Volg dan zeker onze pagina en blijf op de hoogte!