Proeftrainingen en 8-weekse beginnersperiode

De introductieperiode bestaat uit proeftrainingen en een 8-weekse beginnersperiode. Deze vinden ieder jaar plaats in het voorjaar en najaar. 

Wil je aanmelden voor de gratis proeftrainingen?

Onze eerstvolgende gratis proeftrainingen vinden plaats in februari 2023. De exacte data worden nog bekend gemaakt. Wil je mee doen aan een gratis proeftraining?  Meld je hiervoor aan via onderstaande button! 

Wil je aanmelden voor de 8-weekse beginnersperiode?

Aansluitend op de proeftrainingen start de 8-weekse beginnersperiode. Deze start in maart 2023 en loopt door in de maand april! Voor de 8-weekse beginnerscursus dien je lid te worden van onze vereniging en de Survivalrunbond.

Belangrijk om te weten over deze 8-weekse beginnersperiode:

  • In 8 weken tijd leer je alle basistechnieken die je nodig hebt bij de sport survivalrun. Van touwhindernissen en hardlopen op oneffen terrein tot boogschieten en houthakken.
  • De kosten voor deelname aan de 8-weekse beginnerscursus zijn €60,-. Je schrijft je in als lid bij Trajectum en kunt voor dit bedrag een half jaar lang trainen op de maandag- en de woensdagavond. Hopelijk vind je het zo leuk en blijf je daarna lid.
  • Om verzekerd te zijn tijdens de trainingen en eventuele wedstrijden, schrijf je je ook in bij de Survivalrun Bond Nederland. Dit kost €20,- per jaar.

Volg je ons al op Instagram?

Op Instagram posten wij wekelijks leuke berichten en vette reels van onze trainingen en wedstrijden. Daarbij geven onze trainers de beste tips en tricks over hoe jij hindernissen gemakkelijk kunt uitvoeren. Ben je beginner en wil je alles leren van survivalrun? Volg dan zeker onze pagina en blijf op de hoogte!