Lid worden

Aanmeldformulier Survivalrun Trajectum

 

  • Ons trainingsseizoen bestaat uit 2 periodes:
    • februari t/m juli; 
    • augustus t/m januari. 
  • De contributie bedraagt € 60,- per half jaar. Wanneer je in de periode november tot en met januari of in de periode mei tot en met juli lid wordt, bedragen de lidmaatschapskosten voor die periode €30.
  • Het lidmaatschap wordt tweemaal per jaar afgeschreven (begin februari en begin augustus). Bij inschrijving op een later moment in de lopende periode wordt de contributie aan het eind van de maand van inschrijving geïnd.
  • Om lid te worden van Survivalrun Trajectum moet je ook lid zijn bij de Suvivalrun Bond Nederland (SBN; €20,00 per jaar). Aanmelden bij de SBN doe je hier. Let op: meld je eerst aan bij de SBN voordat je verder gaat met het invullen van dit lidmaatschapsformulier!
  • Met het invullen en verzenden van dit formulier ga je akkoord met de voorwaarden en regels van Survivalrun Trajectum zoals die vaststaan in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement. Wij benadrukken dat uitschrijven altijd schriftelijk moet.
 

Oeps, foutje zeker?

Weet je zeker dat je geen bestelling wilt plaatsen? De volgende bestelronde is pas over een paar maanden.

Chat openen
1
Heb je een vraag? App ons!
Hoi, heb je vragen over Survivalrun Trajectum? Stel ze gerust hier en wij beantwoorden je vragen zo spoedig mogelijk.

Leuk dat je lid wilt worden, maar lees eerst dit bericht.

De directe inschrijving geldt alleen voor mensen met ervaring in de survivalrun sport. Dit houdt in dat je een aantal basisvaardigheden beheerst, namelijk: swing-over, apenhang, monkey-bars en lianen.

Heb je nog geen ervaring? Boek dan eerst een gratis proeftraining!

Zodra je de gratis proeftraining hebt gevolgd en je wilt meedoen aan de 8-weekse beginnersperiode, dan is het mogelijk om je aan te melden als lid bij onze vereniging en bij de survivalrunbond. Hiermee voorkom je dat je te vroeg inschrijft en onnodige kosten maakt.

Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen over de gratis proeftrainingen of de 8-weekse beginnersperiode? Neem gerust contact op met: info@survivalruntrajectum.nl