Trainingen en Corona

We hebben een Coronaplan opgesteld, zodat onze trainingen zo veilig mogelijk en volgens de landelijke richtlijnen kunnen plaatsvinden. De volgende proeftrainingen en 8-weekse introductieperiode vinden plaats in het najaar van 2022. Wil je alvast op de interesselijst? Stuur ons dan een mail naar info@survivalruntrajectum.nl.

Proeftrainingen en 8-weekse beginnerscursus

Ben jij geïnteresseerd in de gratis proeftraining en/of beginnerscursus? Meld je aan via: info@survivalruntrajectum.nl

Aansluitend op de proeftrainingen start de 8-weekse beginnerscursus. Voor de 8-weekse beginnerscursus dien je lid te worden van onze vereniging en de survivalrunbond. Meer informatie vind je bij Lid worden.

Trainingstijden

We trainen iedere maandag- en woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur op de survivalbaan bij Sportcentrum Olympos. Sla bij de ingang van het sportcentrum linksaf en loop via de hockeyvelden naar de survivalbaan. We verzamelen bij de blauwe container en de dug-outs.

Wat neem je mee naar de survivalrun training?

Hardloopschoenen, een lange hardloopbroek (bij voorkeur een running tight), een shirt met korte of lange mouwen (thermoshirt als het koud is), wat te drinken en een jas of trui voor na de training. De eerste twee weken kun je gratis meetrainen. Hierna kan je voor € 60,- per half jaar lid worden.

Feestdagen en vakanties

Tijdens de feestdagen is Sportcentrum Olympos gesloten en zijn er geen trainingen.

Parkeren

Woon je dichtbij en kom je met de fiets, dan kan je de fiets parkeren bij het rode blokje op de kaart. 

Kom je met de auto? Dan kan je betaald parkeren bij de parkeergarage P-Olympos. Deze parkeergarage biedt plek aan 320 auto’s. Op doordeweekse dagen geldt tussen 07.00 en 18.00 uur het volgende parkeertarief:

  • € 0,90 per 30 minuten. Er geldt een dagmaximum van € 18,00 (ook bij verlies van de parkeerkaart).
  • Het uitrijden binnen 30 minuten na aankomst is gratis. Bij later uitrijden moeten ook de eerste 30 minuten afgerekend worden.

Parkeren is gratis op doordeweekse dagen van 18.00 tot 07.00 uur en op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Let op: er zijn nog geen laadpalen in de parkeergarage aanwezig. Laadpalen worden in de eerste helft van 2022 geplaatst. 

Ben je student of jonger dan 18 jaar?

Ben je student en wil je de survivalrun sport ook eens uitproberen? Neem dan eens een kijkje bij onze zustervereniging U.S.S.V. Simius Hircus.

De hindernissen op onze baan zijn niet geschikt voor jeugd. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan contact op met survivalgroep FIT Zeist of survivalgroep Hang-On in Doorn. Houd er rekening mee dat deze verenigingen met een wachtlijst kunnen werken.

 

Benieuwd hoe onze baan eruit ziet?

Hieronder vind je een aantal foto’s van de baan en zie een aantal van onze leden in actie.