Trainingen weer van start

Goed nieuws, onze survivalrun trainingen gaan weer beginnen! We hebben groen licht van de gemeente Utrecht en sportcentrum Olympos. Ook hebben we een Coronaplan opgesteld, zodat onze trainingen zo veilig mogelijk en volgens de landelijke richtlijnen kunnen plaatsvinden. Graag bieden we mensen die nu nog niet kunnen sporten vanwege de Corona maatregelen de ruimte om onze leuke sport uit te proberen.

Proeftrainen kan op dit moment helaas niet ivm de aangescherpte corona maatregelen. Mail ons als je op de hoogte gehouden worden over proeftrainingen.

Trainingstijden

We trainen iedere maandag en woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur op de survivalbaan bij Sportcentrum Olympos. Sla bij de ingang van het sportcentrum rechtsaf en loop langs het gebouw af. Daar kun je je fiets parkeren bij het bordje ‘survivalbaan’. Loop vervolgens via de aanlooproute naar de baan (geel) over het pad tussen het bos en het water, parallel aan de snelweg, naar de survivalbaan. We verzamelen bij de blauwe container en de dug-outs.

Looproute naar de survivalbaan (aangepast ivm Corona maatregelen)


Wat neem je mee naar de survivalrun training?

Hardloopschoenen, een lange hardloopbroek (bij voorkeur een running tight), een shirt met korte of lange mouwen (thermoshirt als het koud is), wat te drinken en een jas of trui voor na de training. De eerste twee weken kun je gratis meetrainen. Hierna kan je voor € 60,- per half jaar lid worden.


Feestdagen en vakanties

Tijdens de feestdagen is Sportcentrum Olympos gesloten en zijn er geen trainingen. In de maand augustus kan er vrij getraind worden tijdens de reguliere trainingstijden.


Ben je student of jonger dan 18 jaar?

Ben je student en wil je de survivalsport ook eens uitproberen? Neem dan eens een kijkje bij onze zustervereniging U.S.S.V. Simius Hircus.

De hindernissen op onze baan zijn niet geschikt voor jeugd. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan contact op met survivalgroep FIT Zeist of survivalgroep Hang-On in Doorn. Houd er rekening mee dat deze verenigingen met een wachtlijst kunnen werken.