Wat zijn onze trainingstijden?

Onder leiding van onze ervaren trainers, trainen wij iedere maandag- en woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur op de survivalrunbaan van onze zustervereniging U.S.S.VSimius Hircus bij Sportcentrum Olympos

Op zaterdagochtend heeft Trajectum een vrij trainingsmoment tussen 10:00 en 12:00 uur. Er is dan géén trainer aanwezig, maar heeft Trajectum de baan exclusief voor leden. Let op dat je altijd samen met iemand anders op de baan aanwezig bent.

Het is het ook mogelijk om vrij te trainen, maar daarvoor dien je minimaal met z’n tweeën te zijn i.v.m. veiligheid en de baan moet vrij zijn! Bekijk hier de agenda of de baan vrij is om te trainen.

Ben je nog geen lid, maar wil je mee doen aan een gratis proeftraining?  Meld je hiervoor aan via onderstaande button! 

Welke soorten trainingen bieden wij?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten trainingen. 

  • Training voor beginners d.m.v. de 8-weekse introductieperiode, daar kan je meedoen aan de recreatieve training.
  • Recreatieve training voor mensen die de introductieperiode hebben afgerond en lekker willen sporten.
  • Wedstrijdtraining voor de doorgewinterde survivalrunners die licentiewedstrijden willen lopen.

Bij iedere training stelt de trainer een uitdagend trainingsschema op, passend bij de trainingsgroep. Zo kun je denken aan techniektraining, speltraining, challenges en krachttraining. De opbouw van de training bestaat in principe uit: 

  • Warming-up d.m.v. hardlopen;
  • Inklimmen om de armspieren op te warmen;
  • Specifiek trainingsschema door de trainer;
  • Cooling-down met rek- en strekoefeningen.

Waar is de trainingslocatie?

Onze trainingslocatie is op de survivalbaan bij Sportcentrum Olympos. Sla bij de ingang van het sportcentrum linksaf en loop via de hockeyvelden naar de survivalbaan. We verzamelen bij de blauwe container en de dug-outs. Bekijk de looproute bij het kopje Parkeren.

Via de onderstaande Google Maps kaart kun je gemakkelijk de route navigeren, zodat je op tijd bent voor onze trainingen. Houdt bij je planning rekening met parkeren en de looptijd naar de baan.

Feestdagen en vakanties

Tijdens de feestdagen is Sportcentrum Olympos gesloten en zijn er geen trainingen.

Ieder jaar in de maand augustus genieten onze trainers van een welverdiende pauze en worden er geen trainingen onder leiding van een trainer gegeven. De survivalrunbaan blijft wel beschikbaar om te trainen om je conditie op peil te houden.

Wat neem je mee naar de survivalrun training?

Hardloopschoenen met een goed profiel, een lange hardloopbroek (bij voorkeur een running tight), een shirt met korte of lange mouwen (thermoshirt als het koud is), wat te drinken en een jas of trui voor na de training.

Weet je nog steeds niet wat je aan moet doen? Eén van onze trainsters (Astrid) heeft speciaal een website gebouwd, waarop je kunt zien wat je aan moet doen met de survivalruntraining. Deze website laat op basis van de huidige temperatuur zien wat je het beste aan kunt doen. Neem gerust een kijkje op: watmoetikaanmetsurvivalruntraining.nl

Waar kun je parkeren?

Woon je dichtbij en kom je met de fiets, dan kan je de fiets parkeren bij het rode blokje op de kaart. 

Kom je met de auto? Tijdens onze trainingstijden kan je gratis parkeren bij de parkeergarage P-Olympos. Deze parkeergarage biedt plek aan 320 auto’s. 

Op doordeweekse dagen geldt tussen 07.00 en 18.00 uur het volgende parkeertarief:

  • € 0,90 per 30 minuten. Er geldt een dagmaximum van € 18,00 (ook bij verlies van de parkeerkaart).
  • Het uitrijden binnen 30 minuten na aankomst is gratis. Bij later uitrijden moeten ook de eerste 30 minuten afgerekend worden.
  • Parkeren is gratis op doordeweekse dagen van 18.00 tot 07.00 uur en op zaterdagen, zondagen en feestdagen.
Parkeren is gratis op doordeweekse dagen van 18.00 tot 07.00 uur en op zaterdagen, zondagen en feestdagen.
Let op: Er zijn nog geen laadpalen in de parkeergarage aanwezig. Raadpleeg hiervoor de website van P-Olympos.

Ben je student of jonger dan 18 jaar?

Ben je student en wil je de survivalrun sport ook eens uitproberen? Neem dan eens een kijkje bij onze zustervereniging U.S.S.V. Simius Hircus.

De hindernissen op onze baan zijn niet geschikt voor jeugd. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan contact op met survivalgroep FIT Zeist of survivalgroep Hang-On in Doorn. Houdt er rekening mee dat deze verenigingen met een wachtlijst kunnen werken.

Benieuwd hoe onze baan eruit ziet?

Hieronder vind je een aantal foto’s van de baan en zie een aantal van onze leden in actie.

Volg je ons al op Instagram?

Op Instagram posten wij wekelijks leuke berichten en vette reels van onze trainingen en wedstrijden. Daarbij geven onze trainers de beste tips en tricks over hoe jij hindernissen gemakkelijk kunt uitvoeren. Ben je beginner en wil je alles leren van survivalrun? Volg dan zeker onze pagina en blijf op de hoogte!