Trainingen en Corona

We hebben een Coronaplan opgesteld, zodat onze trainingen zo veilig mogelijk en volgens de landelijke richtlijnen kunnen plaatsvinden. De volgende proeftrainingen vinden plaats op 26 mei, 31 mei en 2 juni. Mail ons als je dan een keertje mee wilt komen trainen.

Trainingstijden

We trainen iedere maandag- en woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur op de survivalbaan bij Sportcentrum Olympos. Sla bij de ingang van het sportcentrum rechtsaf en loop langs het gebouw af. Daar kun je je fiets parkeren bij het bordje ‘survivalbaan’. Loop vervolgens via de aanlooproute naar de baan (geel) over het pad tussen het bos en het water, parallel aan de snelweg, naar de survivalbaan. We verzamelen bij de blauwe container en de dug-outs.

Looproute naar de survivalbaan (aangepast ivm Corona maatregelen)


Wat neem je mee naar de survivalrun training?

Hardloopschoenen, een lange hardloopbroek (bij voorkeur een running tight), een shirt met korte of lange mouwen (thermoshirt als het koud is), wat te drinken en een jas of trui voor na de training. De eerste twee weken kun je gratis meetrainen. Hierna kan je voor € 60,- per half jaar lid worden.


Feestdagen en vakanties

Tijdens de feestdagen is Sportcentrum Olympos gesloten en zijn er geen trainingen.


Ben je student of jonger dan 18 jaar?

Ben je student en wil je de survivalsport ook eens uitproberen? Neem dan eens een kijkje bij onze zustervereniging U.S.S.V. Simius Hircus.

De hindernissen op onze baan zijn niet geschikt voor jeugd. Ben je jonger dan 18 jaar? Neem dan contact op met survivalgroep FIT Zeist of survivalgroep Hang-On in Doorn. Houd er rekening mee dat deze verenigingen met een wachtlijst kunnen werken.