Training

Trainingen weer van start (update 17 mei 2020)

Goed nieuws, onze survivalrun trainingen gaan weer beginnen! We hebben groen licht van de gemeente Utrecht en sportcentrum Olympos. Ook hebben we een Coronaplan opgesteld, zodat onze trainingen zo veilig mogelijk en volgens de landelijke richtlijnen kunnen plaatsvinden. Graag bieden we mensen die nu nog niet kunnen sporten vanwege de Corona maatregelen de ruimte om onze leuke sport uit te proberen. Vanaf 18 mei kun je op maandag- en woensdagavond een keertje mee komen trainen! Meld je wel aan via info@survivalruntrajectum.nl, want we hebben een maximale capaciteit op de baan. Ben je na deze proeftraining enthousiast geworden? Dan kun je meedoen met onze 8-weekse beginnersperiode. Deze start op 8 en 10 juni.

Trainingstijden

We trainen iedere maandag en woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur op de survivalbaan bij Sportcentrum Olympos. Loop vanaf de ingang van het sportcentrum langs de twee hockeyvelden en sla bij het voetbalveld rechtsaf. Vanaf daar zie je de survivalbaan liggen naast de snelweg. We verzamelen bij de blauwe container en de dug-outs.

Looproute naar de survivalbaan (aangepast ivm Corona maatregelen)


Introductieperiode Survivalrun

Wil jij de survivalsport uitproberen? En je basisconditie verbeteren? Meld je dan aan voor onze 8-weekse introductieperiode die start op 8 en 10 juni. In 8 weken leren we je stap voor stap de fijne kneepjes van deze mooie sport. Interesse? Meld je dan direct aan door een mailtje te sturen naar info@survivalruntrajectum.nl.


Wat neem je mee naar de survivalrun training?

Hardloopschoenen, een lange hardloopbroek (bij voorkeur een running tight), een shirt met korte of lange mouwen (thermoshirt als het koud is), wat te drinken en een jas of trui voor na de training. De eerste twee weken kun je gratis meetrainen. Hierna kan je voor € 60,- per half jaar lid worden.


Feestdagen en vakanties

Tijdens de feestdagen is Sportcentrum Olympos gesloten en zijn er geen trainingen. In de zomervakantie trainen we gewoon door. Mogelijk is dit zonder trainer, er kan dan vrij getraind worden. Voor de periode 1 februari 2020 t/m 31 juli 2020 is er geen training op:

  • Ma. 13 april (2e Paasdag)
  • Ma. 27 april (Koningsdag)
  • Ma. 1 juni (1e Pinksterdag)


Ben je student of jonger dan 18 jaar?

Ben je student en wil je de survivalsport ook eens uitproberen? Neem dan eens een kijkje bij onze zustervereniging U.S.S.V. Simius Hircus.

De hindernissen op onze baan zijn niet geschikt voor jeugd. Ben je jonger dan 18 jaar en wil je de survivalrun sport uitproberen? Neem dan contact op met survivalgroep FIT Zeist of survivalgroep Hang-On in Doorn. Houd er rekening mee dat deze verenigingen beperkte ruimte hebben.