Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Onze eerstvolgende gratis proeftrainingen vinden plaats in mei 2023. De inschrijvingen zijn geopend! Lukt het jou deze keer niet aan te sluiten, dan is er in september weer een nieuwe ronde.

Bij de proeftraining laten wij je kennismaken met de sport survivalrun en krijg je onder begeleiding van ervaren trainers een goede indruk of deze leuke sport bij je past. Ben je na de proeftraining helemaal verliefd geworden op deze sport, dan kan je lid worden van onze survivalrun vereniging en meedoen aan de 8-weekse beginnersperiode.

Heb je al ervaring met survivalrun en beheers je de basistechnieken, waaronder de swing-over, apenhang en lianen, dan is het mogelijk om een gratis proeftraining te volgen tijdens één van onze reguliere trainingen.

De 8-weekse beginnersperiode begint aansluitend op de proeftrainingen. Voor de 8-weekse beginnersperiode dien je lid te worden van onze vereniging én van de survivalrunbond. Meer informatie vind je bij Lid worden.

De proeftrainingen zijn gratis. Hierna kan je voor € 60,- per half jaar lid worden.

Ben jij geïnteresseerd in de gratis proeftraining? Meld je aan via onderstaand formulier en wij zetten je op de lijst.

Aanmelden gratis proeftraining

Volg je ons al op Instagram?

Op Instagram posten wij wekelijks leuke berichten en vette reels van onze trainingen en wedstrijden. Daarbij geven onze trainers de beste tips en tricks over hoe jij hindernissen gemakkelijk kunt uitvoeren. Ben je beginner en wil je alles leren van survivalrun? Volg dan zeker onze pagina en blijf op de hoogte!