Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Bij de proeftraining laten wij je kennismaken met de sport survivalrun en krijg je onder begeleiding van ervaren trainers een goede indruk of deze leuke sport bij je past. Ben je na de proeftraining helemaal verliefd geworden op deze sport, dan kan je lid worden van onze survivalrunvereniging en meedoen aan de 8-weekse beginnersperiode.

Onze eerstvolgende gratis proeftrainingen vinden plaats in september 2024 en je kunt je aanmelden via dit inschrijfformulier. Let op, het aantal inschrijvingen is beperkt, zodat we jou voldoende aandacht kunnen geven. Lukt het jou niet om in september aan te sluiten, dan is er februari 2025 weer een nieuwe ronde. 

Heb je al ervaring met survivalrun en beheers je de basistechnieken, waaronder de swing-over, apenhang en lianen, dan is het mogelijk om een gratis proeftraining te volgen tijdens één van onze reguliere trainingen.

De 8-weekse beginnersperiode begint aansluitend op de proeftrainingen, dat zal ergens halverwege de maand mei zijn. Voor de 8-weekse beginnersperiode dien je lid te worden van onze vereniging én van de survivalrunbond. Meer informatie vind je bij Lid worden.

De proeftrainingen zijn gratis. Hierna kan je voor € 60,- per half jaar lid worden.

Ben jij geïnteresseerd in de gratis proeftraining? Meld je aan via onderstaand formulier en wij zetten je op de lijst.

Aanmelden gratis proeftraining

Volg je ons al op Instagram?

Op Instagram posten wij wekelijks leuke berichten en vette reels van onze trainingen en wedstrijden. Daarbij geven onze trainers de beste tips en tricks over hoe jij hindernissen gemakkelijk kunt uitvoeren. Ben je beginner en wil je alles leren van survivalrun? Volg dan zeker onze pagina en blijf op de hoogte!