Trainings T-shirt Trajectum

Kleding bestellen

Welkom op de webshop van Survivalrun Trajectum. Via deze webshop bieden wij de mogelijkheid aan om survivalrunkleding te bestellen bedrukt met ons mooie logo. De kleding betaal jij, de drukkosten betalen wij! Hieronder zie je welke leuke en praktische sportkleding je kunt bestellen met het Trajectum logo erop!

BELANGRIJK AANDACHTSPUNT:

Wij hebben de kleding niet op voorraad liggen! Wij werken met vaste bestelmomenten in het jaar, zodat wij de bestellingen van die periode in één keer kunnen inkopen en laten bedrukken door de drukkerij. Dat is voor jullie goedkoper, omdat wij groter inkopen.

Wij vragen jullie om vooraf te betalen via IDEAL, dat scheelt ons achteraf veel administratief werk met “tikkies” sturen. Wil je niet ver van tevoren vooruitbetalen, noteer dan onderstaande bestelmomenten in je agenda en plaats je bestelling vóór deze data!

Onze aankomende bestelmomenten zijn:

  • 8 maart 2024
  • mei 2024
  • oktober 2024

Het kan even duren voordat jouw bestelde artikel(en) gereed is/zijn. Zodra de bestelling bij ons binnen is, kan deze afgehaald worden tijdens trainingsmomenten. Via e-mail en Whatsapp word je hiervan op de hoogte gebracht.

Voor vragen kun je contact opnemen met Erik.

Toont alle 7 resultaten

Oeps, foutje zeker?

Weet je zeker dat je geen bestelling wilt plaatsen? De volgende bestelronde is pas over een paar maanden.

Chat openen
1
Heb je een vraag? App ons!
Hoi, heb je vragen over Survivalrun Trajectum? Stel ze gerust hier en wij beantwoorden je vragen zo spoedig mogelijk.