Naast het bestuur zijn er bij Survivalrun Trajectum maar liefst 6 commissies! Deze commissies komen tot stand, doordat onze leden met leuke initiatieven komen. De commissies bestaan dan ook uit enthousiaste en actieve leden die graag participeren in onze vereniging. Ben je benieuwd welke commissies er zijn, wat ze doen en welke leden daarbij actief zijn? Neem dan zeker een kijkje bij de commissies.

Ledenweekend
commissie

Nieuwe baan commissie

Borrel
commissie

Adventure Race commissie

Kas
commissie

Promo
commissie

Ledenweekend commissie

Deze commissie organiseert het allerleukste weekend van het jaar, namelijk Hét Ledenweekend! Tijdens dit weekend gaan we met zoveel mogelijk leden kamperen in tenten en doen wij sportieve uitdagingen, zoals mountainbiken en rotswand klimmen. Daarnaast wordt er ook altijd een gezellige barbecue georganiseerd en leuke spellen gedaan. Echt een aanrader naar toe te gaan, want de ledencommissie maakt er ieder jaar weer een spektakel van.

Ledenweekend commissie

Nieuwe baan commissie

Momenteel huren wij de survivalrunbaan bij Simius Hircus. Het doel is om over een bepaalde tijd volledig zelfstandig te opereren en een eigen survivalrunbaan te hebben. Hier is de baancommissie dan ook druk mee bezig.

Nieuwe baan commissie

Borrel commissie

Do we need to say more?!

Iedere eerste woensdag van de maand is er een borrel na de training! Daarnaast worden er gedurende het jaar ook een aantal gezellige borrels georganiseerd om elkaar nog beter te leren kennen. Proost!

Borrel commissie

Adventure Race commissie

Adventure Racing is een sport waarbij teams van 2 of 4 personen met behulp van een kaart en kompas zo snel mogelijk op zoek gaan naar de juiste coördinaten en dus de finish!

Adventure race commissie

Kas commissie

Uiteraard heeft onze vereniging een kascommissie. De kascommissie controleert, in het geval van een vereniging namens de leden, de jaarrekening en het financieel jaarverslag. Gelukkig gaat het tegenwoordig steeds meer tikkies, IDEAL en internetbankieren en hoeven ze niet meer al het kleingeld te tellen. 

Kas commissie

Promo commissie

We sluiten af met met de promocommisie. Alles wat je online ziet en een logo heeft, heeft te maken met de promocie! Denk aan website, kleding bestellen, social media, maandelijkse nieuwsbrieven.

Ps. Volg jij Survivalrun Trajectum al op Instagram, Facebook en LinkedIn?   😉

Promo commissie